Turnaj pro sezónu 2022/2023 dohrán


1. SK Olympie Dolní Břežany 118b

2. TJ Viktoria Vestec 115b

3. SK Slavia Jesenice 95b

4. TJ Sokol Čestlice 80b

5. SK Čechoslovan Dolní Jirčany 69b

6. TJ Sokol Zvole 39b

Máme za sebou další sezónu Vítězné kopačky. Snad se všichni shodneme že si kluci všechny turnaje, zápasy, výhry a ceny užili. A vlastně je chyba psát kluci, často byly v týmu i děvčata a myslím že leckterý kluk by se od nich mohl učit :) Stejně tak je hezké vidět děti z jiných zemí kteří u nás hrají a i když je to klišé, je dobře že platí že sport spojuje! Děkujeme všem týmům za uspořádání turnajů, trenérům za přípravu hřišť a hráčů, rodičům za fandění, někdy to vypadalo že se hraje finále Mistrovství světa a rodiče nechali svou vášeň pro fotbal propuknout na maximum :)))

Největší dík a obdiv samozřejmě zaslouží hráči. Ne vždy počasí přálo, ne vždy byl třeba někdo na střídání ale dle mého názoru odehráli všichni všechny zápasy na plný výkon a posunuli se díky tomu zase o kousek dál.

No a na závěr nezbývá nežli pogratulovat vítězům! Jako první skončili v této sezóně hráči týmu SK Olympie Dolní Břežany. Do poslední chvíle byl výsledek nejistý, v sezóně se průběžně střídali s loňským vítězem TJ Viktora Vestec, ale jasným finišem a prvním místem v posledním turnaji si pojistili výsledek!

SK Olmypie Dolní Břežany

Snad se i v další sezóně podaří dát dohromady týmy které budo ve Vítězné kopačce pokračovat.
Takže ahoj všem po prázdnínách!

 SK Čechoslovan   Vestec   Čestlice   Jesenice   Jesenice   Dolní Břežany
SK Čechoslovan
Dolní Jirčany
TJ Viktoria
Vestec
TJ Sokol
Čestlice
SK Slavia
Jesenice
TJ Sokol
Zvole
SK Olympie
Dolní Břežany


Vítězná kopačka se hraje od roku 2014 jako neoficiální soutěž o pohár fotbalových trenérů. Letos se bude hrát již 9. ročník a jelikož se letos nezůčastní původní pořádající klub SK Slovan Kunratice, vytvořili jsme nové stránky kde budeme zveřejňovat rozpisy turnajů, výsledkové listiny, nejlepší střelce a další informace.

Turnaj je rozdělen na dvě části, podzimní a jarní.

Rád bych tímto snad za všechny trenéry poděkoval organizátorovi za nápad vytvořit tento turnaj a za práci kterou tomuto projektu roky věnoval. Pokud byste chtěli nahlédnout do historie jednotlivých ročníků, najdete původní stránky na odkazu https://pft2014.webnode.cz/


Hlavní cenou je putovní pohár Vítězné kopačky. Po každém turnaji obdrží vítězný tým pohár a ponechá si ho do konání dalšího turnaje. Průběžný vítěz podzimní části si ponechá pohár přes zimu, celkový vítěz podzimní a jarní části si ponechá pohár přes léto až do dalšího ročníku.